Обединено училище "Христо Ботев"

Адрес: с. Цонево, ул. "Христо Трендафилов" 52 Телефон за контакт: 0517/27 226; 0889 695000, имейл: info-400145@edu.mon.bg

Седмица на бащата

Казват, че един мъж наистина се превръща в такъв в момента, в който стане баща. Когато целият ти свят се преобърне с главата надолу, а в живота ти се появи малко същество, което трябва едновременно да обичаш, подкрепяш, защитаваш и наставляваш. Казано накратко – да си баща не е шега работа.

Ние от Обединено училище „Христо Ботев“ знаем за силата на връзката дете – баща и затова не само насърчаваме, но и ценим всяка минута, прекарана в прегръдките на татковците. В периода 06.11.2023 г. -12.11.2023 г. бяха проведени различни инициативи за седмицата на бащата по националната кампания „Да бъдеш баща“.

Ученици от начален етап се състезаваха с бащите си в щафетни игри. Положителните емоции и радостта от споделеното време бяха отпечатани по лицата на всички.

Ученици от V а и V б клас също се включиха в кампанията с различни съвместни дейности – изработване на хранилки за птици, пясъчен часовник, картички, готвене, засаждане на цветя, поправяне на коли, работа на полето и т.н.

Благодарим на всички родители за ентусиазма, с който посрещнаха инициативата и за онзи младежки блясък в очите им, на който станахме свидетели.

Седмица на бащата

Вашият коментар

Към началото